Δεκάδες σχολεία χωρίς Θεατρική Αγωγή!

Νέα φαρσοκωμωδία στο υπουργείο Παιδείας με πρωταγωνιστές τις διευθύνσεις Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης! Ξέχασαν να στείλουν τα κενά τους για το μάθημα της Θεατρικής Αγωγής!

Με έκπληξη οι συνάδελφοι διαπίστωσαν χθες ότι πολλές περιοχές παραλείπονται από τον πίνακα αναπληρωτών, όπως Δ’ Θεσσαλονίκης, Β’ Πειραιά, Φθιώτιδα, Κέρκυρα, Ημαθία, Αρτα, Γρεβενά, Κιλκίς, Κυκλάδες και Σάμο.

Η κατάσταση ξεκαθάρισε κάπως όταν μετέβη στο υπουργείο η δραστήρια πρόεδρος Ηλέκτρα Μήτσουρα ως εκπρόσωπος του ΠΕΣΥΘ. Οι συγκεκριμένες περιοχές ζήτησαν εκπαιδευτικούς μόνο μειωμένου ωραρίου και έτσι τα καμάρια του υπουργείου, τα περίφημα ΕΑΕΠ δεν θα περιλαμβάνουν το μάθημα αυτό στο πρόγραμμά τους μέχρι τη β’ φάση αναπληρωτών… Καλό Νοέμβρη, δηλαδή!

Και ας είναι το μάθημα τόσο ευφάνταστο και δημιουργικό και ας είναι υποχρεωτικό στην πρωινή ζώνη και ας περηφανευόταν η υπουργός της φωτοτυπίας για την καινοτόμο δράση της. Οι δε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης έκαναν τη μεγαλύτερη γκάφα.
Ξεχάστηκαν!

Μας απογοήτευσε ο υπουργός του savoir vivre. Και στο «ραντεβού» μας έστησε (όλα καθυστέρησαν με αποτέλεσμα να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς εκπαιδευτικούς) και δεν ήλεγξε τους υφισταμένους του. Και μη χειρότερα. Ακόμη, δεν ξεκινήσαμε…

(πηγή: protothema.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399