Ύστερα από 8 μήνες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η 56 ετών Πηνελόπη Κωνσταντάκη, η τελευταία από τους -πιο σοβαρά- εγκαυματίες της τραγωδίας στο Μάτι. “Έχω έναν μεγάλο θυμό μέσα μου”, παραδέχεται στο κανάλι Open.
“Έκανα 4 ή 5 χειρουργεία όπου είχα πολλούς πόνους. Ήταν φοβερό, δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Έπεφταν τα κουκουνάρια στους ώμους και στα πόδια μου γιατί φορούσα βερμούδα και αμάνικο και έχουν καταστραφεί τα χέρια και τα πόδια μου. Πήγα στην εντατική στο Θριάσειο. Εκεί πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές με περίμεναν από μέρα σε μέρα”, λέει δείχνοντας τα εγκαύματα από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, στο κορμί της.
“Με περιμένανε από μέρα σε μέρα.. Είπα στον αδερφό μου να με αφήσουν να πεθάνω, όμως ήθελε να μου δώσει κι άλλη ευκαιρία και έζησα”.
Η γυναίκα έμεινε 8 μήνες στο νοσοκομείο, τους 6 σε καταστολή στην εντατική.
(Πηγή: news247.gr)







Η επερχόμενη πείνα - Ένας σοβαρός κίνδυνος από την παγκόσμια αύξηση τιμών των τροφίμων
Η Ισλανδία εγκρίνει τη θανάτωση περισσότερων από 2.000 φαλαινών ως το 2025
Τι κάνουν οι αλεπούδες στην λίμνη της Βουλιαγμένης; Και περνούν σαν...κυρίες, μπροστά από την κεντρική είσοδο!
Κοινωνικές διαμαρτυρίες συγκλονίζουν μεγάλο τμήμα του πλανήτη
Κοροναϊός : Πάνω από το 1/3 των παιδιών δεν εμφανίζουν συμπτώματα