Συνελήφθη ο μεγαλύτερος διανομέας παιδικής πορνογραφίας

Στο σπίτι του Τζον Σίρεν βρέθηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο εικόνες και βίντεο

Ο μεγαλύτερος προμηθευτής παιδικής πορνογραφίας στον κόσμο, Τζον Σίρεν, βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας. Ανήμερα των 51ων γενεθλίων του, συνελήφθη στο διαμέρισμα του στη Φλόριδα των ΗΠΑ, την ώρα που κατέβαζε νέο παράνομο υλικό. Στην κατοχή του είχε τεράστια ποσότητα υλικού παιδικής πορνογραφίας με περισσότερες από 1.000.000 εικόνες και βίντεο, ακόμα και παιδικά εσώρουχα τα οποία ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι φοράει. Σύμφωνα με τις Αρχές η «διαστροφή» του επικεντρωνόταν σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.
Τον τελευταίο μήνα πραγματοποιούταν αστυνομική έρευνα με παρακολούθηση του προορισμού διάφορων παράνομων ιστοσελίδων που οδήγησε και στον εντοπισμό του. Όπως δήλωσε ο ειδικός πράκτορας Τζεφ Ντάνκαν » Κατασχέσαμε τεράστιο όγκο παράνομου υλικού. Ο Σίρεν είχε αποθηκεύσει φωτογραφίες και videos σε διάφορους υπολογιστές και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους για να τα μεταφέρει αργότερα σε ξεχωριστά DVDs»
Ο 51χρονος παραδέχτηκε την ενοχή του, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται μέσα στο διαμέρισμα προκειμένου να συλλεχθούν αποδείξεις ότι εκεί είχαν βρεθεί παιδιά. Είκοσι κατηγορίες για διανομή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας εκκρεμούν μέχρι πρότινος εναντίον του Σίρεν, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι οι κατηγορίες θα αυξηθούν καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ένας από τους γείτονες του Σίρεν δήλωσε ότι τον γνώριζε αλλά απαγόρευε στους πάντες να επισκεφθούν το σπίτι του. «Τον συμπαθούσα και φαινόταν ένας καθωσπρέπει άνθρωπος, αλλά τελικά ποτέ δεν ξέρεις κάποιον αν δεν τον γνωρίσεις καλά», ενώ μια άλλη γειτόνισσα δηλώνει ανακουφισμένη για τον 4χρονο γιο της που του αρέσει να παίζει έξω από το σπίτι.

(πηγή: news.gr

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399