Έκοψαν το ρεύμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στα Καλύβια

Για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μήνες κόβουν το ρεύμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων! Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Γιώργος Σωτήρχος, η ΔΕΗ διέκοψε την ηλεκτροδότηση εξαιτίας οφειλής 5.500 ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, απαγορεύεται η διακοπή ρεύματος σε σχολεία.

Ο δήμαρχος Καλυβίων, που ενημερώθηκε για το θέμα είπε ότι, εδώ και έξι μήνες έχει δώσει εντολή το ρεύμα να πληρώνεται από τα δημοτικά τέλη, ενώ στην προσπάθειά του να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο της ΔΕΗ, δεν κατάφερε να βρει κανέναν! Ταυτόχρονα, ερευνάται το γιατί συσσωρεύτηκε και έμεινε ακάλυπτο το χρέος.

Το σχολείο το βράδυ είναι θεοσκότεινο, την ώρα που πολλά σχολεία στα Μεσόγεια λεηλατούνται από κλέφτες που αρπάζουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές ό,τι άλλο κρίνουν ως πολύτιμο.

Σημειώνεται πως, τις ημέρες αυτές στα σχολεία γίνονται εγγραφές, κατανομή της ύλης και άλλες εργασίες και άρα το ρεύμα είναι απαραίτητο.

(πηγή: mesogianews.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399