«Ας στείλουν οι αρμόδιοι δασκάλους εκτός και αν θέλουν και άλλους ανέργους»

Χωρίς δασκάλους το 1ο δημοτικό σχολείο Μαρκοπούλου

Δριμεία κριτική στις διαβεβαιώσεις που έδωσε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος στις αρχές Σεπτεμβρίου, ότι θα έχουν καλυφθούν τα όποια κενά στα ολοήμερα, ασκεί αναγνώστρια του newsbeast.gr.

Η Λ.Π. καταγγέλλει πως «υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύουν να χάσουν τις δουλειές τους επειδή δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους».

Διαβάστε την καταγγελία της:

«Κατά την διάρκεια των απεργιών των δασκάλων στην έναρξη της σχολικής χρονιάς ο κύριος υπουργός είχε διαβεβαιώσει ότι το ολοήμερο σχολείο θα λειτουργούσε κανονικά, σήμερα τέλη Οκτώβρη και στο 1ο δημοτικό σχολείο Μαρκοπούλου 60 εργαζόμενες οικογένειες περιμένουν ακόμη την έναρξη του ολοήμερου σχολείου με κίνδυνο και αυτοί οι άνθρωποι να χάσουν τις δουλειές τους επειδή δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους. Έλεος πια ας στείλουν οι αρμόδιοι δασκάλους εκτός και αν θέλουν και άλλους ανέργους…».

(πηγή: newsbeast.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399