Οργανώνουν συναυλία αγάπης για μαθητή με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο

«Νοιαζόμαστε, ενδιαφερόμαστε, αγαπάμε, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε» είναι το σύνθημα, με το οποίο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου -Κορδελιού απευθύνεται σε όσους μπορούν να συνεισφέρουν ένα μικρό χρηματικό ποσό στις δαπάνες νοσηλείας ενός 15χρονου μαθητή, του Θεοδόση Σ., που τον περασμένο Ιούλιο υπέστη ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο και από τα μέσα Αυγούστου βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, στη Λάρισα.

«Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, στο ΕΠΑΛ Ευόσμου, στις 18.30, οργανώνουμε μια εκδήλωση – συναυλία αγάπης, συμπαράστασης και οικονομικής ενίσχυσης ενός παιδιού, που υπήρξε μαθητής μας. Σήμερα, ο 15χρονος είναι μαθητής του 2ου ΓΕΛ Ελ-Κορδελιού, όπως και ο μεγαλύτερος αδελφός του, ενώ ο μικρότερος αδελφός του είναι μαθητής στο σχολείο μας. Η οικογένεια δυσκολεύεται να αντεπεξέλθει στη μακροχρόνια και πολυδάπανη νοσηλεία του, καθώς οι γονείς είναι άνεργοι» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του Συλλόγου Σταυρούλα Χατζή, εξηγώντας ότι «θέλουμε να ελαφρύνουμε την οικογένεια από το οικονομικό- τουλάχιστον- βάρος αυτής της περιπέτειας που ζει».

Ο Σύλλογος είχε αναλάβει αντίστοιχη πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας, όταν ο μαθητής υπέστη τη ρήξη ανευρύσματος και έπρεπε να εγχειριστεί και, μάλιστα, από το ποσό που είχε συγκεντρωθεί τότε, η οικογένεια μπόρεσε να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας μέχρι σήμερα. Από την πορεία της υγείας του Θεοδόση, οι γιατροί κρίνουν ότι θα χρειαστεί να παραμείνει στο κέντρο αποκατάστασης τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Η τιμή εισόδου στην εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας θα χορέψουν τα παιδικά χορευτικά τμήματα Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής Ελευθερίου – Κορδελιού και θα δοθεί συναυλία από τη συνθέτρια και μουσικό Σοφία Νάτσιου, είναι 5 ευρώ.

Στον χώρο του ΕΠΑΛ Ευόσμου υπολογίζεται ότι μπορούν να χωρέσουν περί τα 400 άτομα. Επίσης θα διατεθούν περί τα 5.000 κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης αξίας 3 ευρώ.

(πηγή: enikos.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399